Agile Extreme Förvärvar Academy of Excellence

Academy of Excellence vision är att vara Sveriges främsta tillväxtprogram för entreprenörer, chefer & företagsledare. Nu tar utbildningen ett nytt steg in i framtiden.

Vi har glädjen att meddela att Agile Extreme förvärvat Academy of Excellence. ”Vi har länge sökt efter att komma in i ett större sammanhang men ändå ha möjligheten att vara personliga” säger tidigare VD och ägare Johan Wanselius och fortsätter ”Genom Agile Extreme har vi nu tillsammans möjligheten att skapa en starkare plattform samt även bredda vårat kursutbud till heldagsutbildningar samt ännu mer fördjupande 2-dagarsutbildningar och kombinerat med deras nuvarande utbildningar inom Agilt ledarskap kommer vi ha en riktigt rolig produktportfölj”

Agile Extreme, frontade av Per-Magnus Skoogh, över 25 års erfarenhet inom det agila, och Kajsa Jonnar, erfaren affärsutvecklare, blir en perfekt match för Academy of Excellence då vi nu gemensamt även kan skapa ett koncept och bygga en bro mellan det agila och tillväxt som saknas hos många företag.

Under våren kommer ytterligare fördjupande kurser lanseras inom kort. Vi kommer även under våren köra igång vårat traditionella kursprogram med 8 nycklar till framgång i både Stockholm och Göteborg, senast i januari kommer vi även ut med ytterligare ett nytt upplägg som vi tycker ligger rätt i tiden.

Läs mer om Agile Extreme här: ( www.agileextreme.com )

HUR?

Sedan starten 2010 har vi genomfört vårt populära tillväxtprogram och fler än 1000 företagsledare och chefer har nu upplevt kraften i vår unika utbildning. Under åtta 4-timmars pass (ett pass/vecka) genomför vi vårt program med hög energi, inspiration och konkreta verktyg. Våra erfarna föreläsare och handledare delar med sig av sina spetskompetenser och hjälper dig att finna vägen till framgång. Dina kurskamrater är högmotiverade och tillsammans lär ni både av och med varandra. Lär av de bästa inom varje område, undvik fällor och ta genvägar till framgång.

BAKGRUND

Academy of Excellence grundades 2010 av entreprenörerna Therese Albrechtson och Gustaf Oscarsson.

“Vi ville växa men saknade plattformen. Så vi skapade den”.

Bägge var i 25-års åldern, otåliga och prisbelönta entreprenörer som ville fortsätta växa. De sökte men fann ingen utbildning som de tyckte passade. Så de byggde ett eget tillväxtprogram – Academy of Excellence. Gustaf och Therese intervjuade 100 dokumenterat framgångsrika entreprenörer och tillsammans med ett antal av landets absolut främsta  superentreprenörer skapade de ett tillväxtprogram då bestod av 10 nycklar. Sedan starten har både programmet och företaget utvecklats och förädlats men grunden är fortfarande densamma. Genom att få möta framgångsrika entreprenörer som själva gjort en tillväxtresa och möta kurskamrater som brinner för tillväxt uppstår en unik dynamisk och praktisk erfarenhet som leder till mästarklass. Dessutom har teamet med föreläsare växt och konceptet innehåller idag både öppna och skräddarsydda utbildningar, nätverk och specialprogram. Academy of Excellence kommer fortsätt att vara öppen för och möta de behov som uppstår i en snabb och föränderlig värld.

Läs mer om Therese här.
Läs mer om Gustaf här.