Vi ställde tre frågor till Stefan Rapp, VD för Complete Solutions som hjälper företag med säker IT miljö.

StefanRapp

 

Hej Stefan! Hur skulle du beskriva Club Excellence? – Ett nätverk där vi träffas varannan vecka och får ett föredrag som påminner oss om de nycklar vi lärde oss under tillväxtprogrammet samt hjälper varandra till varma kontakter. Alla kontakter behöver inte alltid betyda mer sälj utan även nya leverantörer och nya vägar som man annars inte stött på.

På vilket sätt är det värdefullt att vara med i ett affärsnätverk? – Idag blir det svårare och svårare att ringa kalla samtal. Hur skulle det vara att den personen som du söker väntar på just ditt samtal? Genom ett affärsnätverk hjälper vi varandra med referenser och kontakter så ditt nästa samtal kommer den som svarar säga ”Så bra att du ringer! Vi behöver din hjälp, när kan vi träffas?” Så vill du också få hjälp till nya kunder så skall du självklart vara med i ett affärsnätverk.

Vad skiljer Club Excellence från andra affärsnätverk? – Det som är unikt med Club Excellence är att alla som är medlemmar har gått programmet, vilket gör att vi får bra förståelse för våra frågor och funderingar. Så vi får både bollplank och hjälp med att hitta referenser. Vi blir även varje gång påminda om de nycklar vi lärt oss genom att få lyssna på ett föredrag varje gång.

Har du gått Academy of Excellence tillväxtprogram och är intresserad av att gå med i affärsnätverket? Kontakta din tillväxtexpert eller mejla till info@academyofexcellence.se.