VÅR VISION

Academy of Excellence vision är att vara Sveriges främsta tillväxtprogram för entreprenörer, chefer & företagsledare.

HUR?

Sedan starten 2010 har vi genomfört vårt populära tillväxtprogram och fler än 1000 företagsledare och chefer har nu upplevt kraften i vår unika utbildning.

Under åtta 4-timmars pass (ett pass/vecka) genomför vi vårt program med hög energi, inspiration och konkreta verktyg. Våra erfarna föreläsare och handledare delar med sig av sina spetskompetenser och hjälper dig att finna vägen till framgång. Dina kurskamrater är högmotiverade och tillsammans lär ni både av och med varandra.

Lär av de bästa inom varje område, undvik fällor och ta genvägar till framgång.

Nya delägare i Academy of Excellence från januari 2018!

Från vänster:  Ulf Bergman – Stolt Kommunikation AB, Johan Wanselius – Utkom AB.

 

Om oss som nya ägare

Sedan januari 2018 har Academy of Excellence nya ägare till det vi stolt kallar Sveriges främsta tillväxtprogram för entreprenörer, företagsledare och chefer. Vi på bilden ovan är Ulf Bergman från Stolt Kommunikation och Johan Wanselius från Utkom. Vi gick bägge utbildningen för ett antal år sedan och fick massor av glöd, kunskap och kraft. Det vill vi utveckla.

När de gamla ägarna, Therese Albrechtsson, Thomas Ek och Magnus Helgesson kom med erbjudandet till oss sent i november 2017 behövde vi inte speciellt lång betänketid. De hade insett att de inte hann ge utbildningen den tid och energi som krävs och de hade beslutat sig för att sälja. Men de ville att grundidén skulle leva vidare och därför sökte de några som de trodde kunde förvalta och utveckla idén. Och de vill fortsätta vara med som föredragshållare och ambassadörer. Något vi tycker är både viktigt och enormt roligt.

Vår vision är att hålla kvar allt det goda och utveckla och fördjupa erbjudandet. Vi diskuterar nya nätverk, nya mötesformer, fortsättningsutbildningar, nya samarbeten och mycket annat. Håll ögonen öppna.

Läs om vår integritetspolicy här

 

BAKGRUND

Academy of Excellence grundades 2010 av entreprenörerna Therese Albrechtson och Gustaf Oscarsson.

“Vi ville växa men saknade plattformen. Så vi skapade den”.

Bägge var i 25-års åldern, otåliga och prisbelönta entreprenörer som ville fortsätta växa. De sökte men fann ingen utbildning som de tyckte passade. Så de byggde ett eget tillväxtprogram – Academy of Excellence. Gustaf och Therese intervjuade 100 dokumenterat framgångsrika entreprenörer och tillsammans med ett antal av landets absolut främsta  superentreprenörer skapade de ett tillväxtprogram då bestod av 10 nycklar. Sedan starten har både programmet och företaget utvecklats och förädlats men grunden är fortfarande densamma. Genom att få möta framgångsrika entreprenörer som själva gjort en tillväxtresa och möta kurskamrater som brinner för tillväxt uppstår en unik dynamisk och praktisk erfarenhet som leder till mästarklass. Dessutom har teamet med föreläsare växt och konceptet innehåller idag både öppna och skräddarsydda utbildningar, nätverk och specialprogram. Academy of Excellence kommer fortsätt att vara öppen för och möta de behov som uppstår i en snabb och föränderlig värld.

Läs mer om Therese här.
Läs mer om Gustaf här.