VÅR VISION

Academy of Excellence vision är att vara Sveriges främsta tillväxtprogram för chefer & företagsledare.

HUR?

Sedan 2010 har vi genomfört vårt populära tillväxtprogram och fler än 700 företagsledare och chefer har nu upplevt kraften i vår unika utbildning.

Under åtta 4-tim pass (ett pass/vecka) genomför vi vårt program med hög energi, inspiration och konkreta verktyg. Våra erfarna föreläsare & handledare delar med sig av sina spetskompetenser och hjälper dig att finna vägen till framgång.

Lär av de bästa inom varje område, undvik fällor och ta genvägar till framgång.

 

 

BAKGRUND

Academy of Excellence grundades 2010 av entreprenören Therese Albrechtson.

Läs mer om Therese här.

 

Nya delägare i Academy of Excellence från april 2015!

Från vänster: Thomas Ek, Therese Albrechtson & Magnus Helgesson.

 

 

Thomas Ek

Thomas drev med sin bror importförtaget Joffe Marketing redan från år 1979. Under många år arbetade dom med såväl agenturer som egna varumärken inom produktgrupperna hushållsel och hårvård (TEFAL, Rowenta, Carmen & Nordica). År 2003 lanserade man OBH Nordica efter ett samgående med danska OBH.

På mindre än 6 år uppnåddes 97% varumärkeskännedom, 4-dubblade omsättningen och blev marknadsledande i sin bransch! Bolaget såldes hösten 2010 och Thomas arbetade operativt t.o.m. sista juni 2012. Allt sedan dess har han varit verksam som föreläsare, styrelseproffs och varit en uppskattad handledare i Academy’s tillväxtprogram! Läs mer om Thomas uppdrag här.

Thomas säger själv om sitt engagemang i Academy of Excellence:

”Efter att först ha föreläst på diplomeringarna i Stockholm och Göteborg 2013 blev jag en av handledarna i september samma år. Från och med sommaren 2014 har jag även ingått i styrelsen. När Therese nyligen frågade mig om jag ville engagera mig som delägare blev jag både stolt och glad! Min ambition är att bidra med erfarenhet och kunskap men också att kreativt verka för att nya koncept tillförs med tiden.”

Magnus Helgesson

Magnus grundade Harrys Restauranger med utgångspunkt från Falkenberg där han är uppväxt. Under Magnus ledarskap utvecklades en rikstäckande kedja som nu finns i 45 olika städer. Omsättningen nådde hela 700 MSEK innan Magnus 2013 valde att kliva av som VD och inte arbeta operativt inom Harrys.

I dag är han en av Sveriges mest anlitade föreläsare och är även verksam som styrelseproffs och coach till många företagsledare. Magnus filosofi är att det är människorna som skapar framgång och att företagsledare som vågar låta sina medarbetare bli stjärnor lyckas bättre än andra. Läs mer om vad Magnus har att erbjuda som föreläsare.

Magnus själv om sitt delägarskap i Academy of Excellence

”Jag har lärt känna Therese i samband med föreläsningar runt om i landet. Jag har beundrat Academys koncept på avstånd och hört så mycket gott om programmet. När Therese kontaktade mig kring styrelseuppdrag och vi därefter började diskutera delägarskap så var beslutet enkelt; det här måste jag bara vara med på! När vi sedan träffades Thomas, Therese och jag för ett par veckor sedan var känslan euforisk, personkemin stämde till 100%!”