Ett uppdrag som ger lust och energi

Thomas EkJag har varit aktiv som handledare i Academy of Excellence tillväxtprogram i snart ett år. Innan jag blev tillfrågad om att ta hand om vissa pass kring ”Ledarskap i tillväxt” hade jag föreläst i samband med avslutningarna i Stockholm och Göteborg.

Det som slog mig redan när jag föreläste på eventen var den otroliga energi som omgav tillställningarna och de människor som var på plats – såväl deltagare i tillväxtprogrammet som Academy-personalen!

Efter som jag numera har möjlighet att endast engagera mig i uppdrag som ger mig själv lust och energi (ja, jag vet att det är ett orättvist privilegium!?!?) bestämde jag mig snabbt för att tacka ja till uppdraget hos Academy of Excellence!

Efter att nu ha genomfört pass i flera klasser i Stockholm, Göteborg , Söderhamn och Ljusdal kan jag bara bekräfta hur underbart det känns att få tillfälle att dela med sig av 35 års erfarenheter inom entreprenörskap, företagande och ledarskap! Tänk om Academy of Excellence funnits redan när jag och min bror inledde vårt företagande!! Tänk hur mycket tid vi sparat och hur mycket snabbare vi hittat ”rätt väg”!!?

Jag är oerhört tacksam för att få tillfälle att träffa alla sköna människor som arbetar i olika företag, har hunnit olika långt i sitt entreprenörskap men som alla har så mycket gemensamt samtidigt!! Utmaningarna är olika och möjligheterna lika så men det som binder ihop alla deltagarna är att man bestämt sig för att ta sina företag framåt och få utveckling!

Vill slutligen uppmana alla som går tillväxtprogrammet eller som skall gå längre fram att dra nytta av varandra i grupperna. Det är en ovärderlig tillgång att bygga kontaktnät i klasserna som ni kan ta med er resten av era yrkesverksamma liv!!

Önskar alla ambitiösa deltagare all lycka och framgång med företagsbyggandet och hoppas att vi träffas i samband med något av de återkommande eventen hos Academy of Excellence framöver!

Bästa hälsningar
Thomas Ek