Våra experter

Vi jobbar bara med de bästa.

Powerteam, Boost Gurus, Superstars …

Kärt barn har många namn. Vårt dreamteam av lärare, handledare och föreläsare hör till Sveriges mest framgångsrika entreprenörer inom sina områden. Det finns egentligen inga andra genvägar till att på kort tid lära sig och få så mycket kunskap som man får när man går på tillväxtprogrammet Academy of Excellence.

 

VILL DU BOKA NÅGON AV VÅRA FÖRELÄSARE?

Kontakta Johan Wanselius, 070-877 31 72, johan@academyofexcellence.se så kommer han hjälpa dig. Våra föreläsare garanterar dig en upplevelse utöver det vanliga. Inspiration, konkreta verktyg och massor av motiverande erfarenheter som gör skillnad är några saker som deltagare vittnar om. Och omdömena är nästan alltid de absolut högsta.

 

Du får som elev i realtid ta del av entreprenörens kamp och erfarenheter i hens väg mot framgång och tillväxt. Kunskapen kommer helt enkelt närmare ditt hjärta. Och inte nog med det, du får dela och diskutera med dina klasskamrater. De som också bestämt sig för att växa. Några av våra handledare syns på sidan här ovan. Uppifrån och från vänster syns Thomas Ek, fd ägare och grundare av OBH Nordica. Till höger om honom står Therese Albrectson, en av grundarna till Academy of Excellence och i halsduk Magnus Helgesson, grundare av Harrys restauranger. Mi Ridell är skådespelare och lär ut kroppsspråk och presentationteknik. Svante Randlert var i många år strategiskt ansvarig för kompetensförsörjning på Academic Works och bredvid honom syns Teo Härén som föreläst om kreativitet i 20 år. David Stiernholm är Sveriges enda struktör och Mia Törnblom gör ständig succé. Thomas Lundqvist är säljexperten med fokus på lönsamheten. Läs mer om vårt erbjudande och experter, föreläsare och handledare här. Och numera kan vi även erbjuda Per Holknekt som en av våra experter.

Till våra event, workshops och nätverksträffar bjuder vi bara in dem vi själva inspireras av. Här har vi bland annat gästats av Mia Törnblom, Douglas RoosJohan Hellström, och många fler.
I vårt stall av mentorer finns många av landets främsta företagsbyggare, till exempel Thomas Ek, grundare av OBH Nordica, Mikael Lindqvist som grundade företaget Portal, Lena Apler, grundare av Collector och Kicki Theander från Middagsfrid, för att nämna några.

Vi har även tillväxtcoacher som får dig att göra det du vet att du borde göra – men inte gör!

Se några av våra föreläsare presentera sina tillväxtnycklar

Svante Randlert: Kompetensförsörjning & Företagskultur

Anders Lundin: Högpresterande Team

Thomas Lundqvist: Försäljning & Lönsamhet

Beata Wickbom: Digital Kommunikation & Digital Affärsutveckling

Teo Härén: Kreativitet & Inspiration

David Stiernholm: Effektivitet & Struktur