Sveriges främsta Tillväxtprogram

för entreprenörer, chefer och företagsledare

 

 

Academy of Excellence är ett av Sveriges främsta tillväxtprogram för företag som vill växa och utvecklas. Vi vänder oss till dig som är entreprenör, chef eller företagsledare och med en hög ambition att växa både som individ och med din organisation eller företag. Vi tror att du har insett vikten av att ständigt utvecklas för att fortsätta hålla mästarklass i dagens konkurrenssituation.

Stämmer du in på ovanstående beskrivning? Då är du varmt välkommen att ansöka om en plats på vårt Tillväxtprogram. Academy of Excellence ger dig nycklarna till tillväxt och framgång. De är framtagna i samarbete med några av landets främsta superentreprenörer och företagsledare. Sveriges främsta experter och föreläsare hjälper dig att hitta de viktigaste insikterna och konkret kunskap inom de områden som är helt avgörande för tillväxt i ditt företag eller organisation. Läs om utbildningarna i Stockholm, Göteborg och Öckerö längre ned.

Kursstarter hösten 2019:

1. Academy of Excellence Tillväxtprogrammet Partille & Göteborg, 8 nycklar, 8 veckor, 4 timmar/gång, Start tisdag 24 september kl 9-13. Anmälan till katarina@academyofexcellence.se OBS! Reducerat pris. Läs mer.

2. Måndag 4/11 2019 kl 15-19 startar Academy of Excellence Tillväxtprogrammet i Stockholm. Läs mer

OBS! Med reservation för ändringar och eventuella korrekturfel.

 

1. Academy of Excellence Tillväxtprogram Partille & Göteborg

8 nycklar, 8 veckor, 4 timmar/vecka. Tisdagar kl 9-13.

Start tisdag 24/9. Reducerat pris 31.900:- + moms (ord. pris 39.900:-)

OBS! Missa inte extranyckeln med Robert Bloom eller resan till Teo Härén

 

 

Tisdagen 24/9 kl 9-13 2019 nystartar ett av Sveriges bästa och intensivaste program för tillväxt. Sedan födelsen 2012 har mer än 1000 entreprenörer, företagsledare och chefer gått utbildningen. Utvärderingarna är genomgående i topp. Du får 200 års samlad erfarenhet med några av Sveriges mest framgångsrika entreprenörer som kursledare och dina kurskamrater brinner för tillväxt och utveckling. Max 20 platser.

OBS! Reducerat pris tack vare samarbete med Företagarna Partille, nu 31.900:- + moms. (ordinarie pris 39.900:- + moms.)

Det är inte slutgiltigt bestämt i vilken ordning som nycklarna kommer genomföras. Om du skulle råka missa en nyckel så får du gå den vid senare tillfälle. Här har du vårens föreläsare på Tillväxtprogrammet.

 

Nyckel 1. Mod & Entreprenörskap med Magnus Helgesson

Vad är det som gör skillnad för företag som lyckas? Du lär dig hur framgångsrika organisationer fungerar och vad som krävs för att nå höga mål. Kunden i centrum och medarbetare som vågar är avgörande. Nyckeln hålls av Magnus Helgesson, som grundat Harry’s restauranger. Den kedjan gick från 0 till 700 miljoner i omsättning. Nominerad till årets VD är en av Sveriges mest anlitade föreläsare. En viktig anledning till Magnus framgång är att han hela tiden har satt upp tuffa mål och sedan vägrat ge upp innan målen är uppnådda. Få en inblick i hur du bemästrar de 6 mänskliga behoven. Gå från inspiration, kunskap till handling för att komma igång direkt!

 


Nyckel 2. Försäljning & Lönsamhet med Thomas Lundqvist

Hur skapar vi maximal lönsamhet? Här fokuserar vi på hjärnan och vetenskapliga insikter om våra beteenden, och utifrån det lär vi oss strategier för att få kunden att vilja köpa. Konkreta verktyg för bättre affärer lägger grunden till lönsamhet och försäljning som är A & O. Thomas Lundqvist håller i nyckeln och brukar kallas landets säljexpert nummer ett. Han är civilekonom, har varit chef inom McDonald´s, VD för Junibacken och Chefsnätverket Close. Thomas har också stor erfarenhet av styrelsearbete både som ledamot och som ordförande. Han förstår på djupet av att både lyssna noga och ta hänsyn till mottagarens situation. Thomas har även skrivit ett antal bästsäljande böcker och är en mycket uppskattad utbildare och föreläsare.

 

Nyckel 3. Digital kommunikation & affärsutveckling med Liselott Lading

Liselott Lading, systemvetaren som sedan 2012 är VD och delägare i Resultify som jobbar med digital marknadsföring. Hon är prisbelönt för sitt ledarskap genom organisationen Ledarna och en ofta anlitad talare i forum där digitalisering, kommunikation och mätbar marknadsföring avhandlas. Resultify har bl.a. vunnit Google Allstars award (2015) och Svenska Designpriset (2014). Liselott hjälper dig hitta rätt i den digitala världen.

 

Nyckel 4. Personal- och kompetensförsörjning med Svante Randler

Konsten att hitta och attrahera rätt människor är en utmaning, och det handlar både om rekrytering och ditt företags ”employer brand”. Här får du nycklarna som hjälper dig att hitta rätt medarbetare för att bygga ett växande företag från insidan. Vår kanske mest populära nyckel leds av Svante Randlert, Han var i många år strategiskt ansvarig för kompetensförsörjning på Academic Work. Svante är idag en av Europas mest anlitade
talare inom ämnet och har givit ut boken Drömarbetsgivaren. Han är även nominerad som årets Talare 2018 – genombrott, samt är den enda i landet bland över 1000 föreläsare, som genom tiderna lyckats få maxbetyget 5.0 vid tre olika tillfällen av en hel publik hos Sveriges största chefsnätverk Close.

 

Nyckel 5. Effektivitet & Struktur med David Stiernholm

Ett företag kan aldrig växa med lönsamhet om det inte finns en tydlig struktur och effektiva processer. Under denna nyckel jobbar vi med verktyg för att skapa ett supereffektivt företag. Många av våra deltagare har sparat 10-tals timmar i veckan efter passet. Vad är det värt? Ofta miljonbelopp i det långa perspektivet. Landets ende struktör David Stiernholm leder nyckeln.

 

 

Nyckel 6. Våga – vårda – vinn

Therese Albrechtson, en av grundarna till Academy of Excellence. Therese är tidigare utsedd till Europas bästa unga entreprenör och hjälper dig att våga hitta möjligheter och utnyttja vårdandet av tid och resurser för att vinna i längden. Med konkreta verktyg hjälper hon dig framåt och ta dem kliv som behövs för att driva dig och företaget, om vi inte vet vad vi vill är det svårt att nå vårat mål. Terese pratar även om mod, positivt tänkande och ett öppet sinne.

 

Nyckel 7. Entreprenörens upp och ned med Per Holknekt

Här får du avgörande verktyg för att kunna leda ett växande företag i förändring. Verktygen skapar strategier för fortsatt tillväxt och hjälper dig att leda bolaget på det sätt som krävs i tillväxtfasen. Thomas Ek, som grundade OBH Nordica och tog det från ett litet bolag till knappt 1 Mdr i omsättning, leder denna nyckel. Thomas är även en av Sveriges mest omtyckta talare och aktuell med sin nya bok ”Designing good life – En slogan och ett liv”.

 

Nyckel 8. Våga ta klivet med Johannes Hansen

Johannes Hansen håller i nyckeln ”Våga ta klivet. På riktigt” på Tillväxtprogrammet Academy of Excellence. Johannes Hansen är Sveriges främsta mentala rådgivare och inspirationsföreläsare som utmanar dig till att tänka större och bli mentalt starkare för att maximera din potential. Han jobbar dagligen med flera av våra största stjärnor inom sport, musik och näringsliv och är författare till boken Fuck Your Fears. TV4, Viasat, Swedbank, Ung Cancer, och Electrolux anlitar Johannes Hansen för att utmana chefer och medarbetare. Sveriges gymnasieskolor, universitet och organisationen Ung Företagsamhet använder honom för att inspirera sina studenter till att våga ta steget ut i arbetslivet. Över 150 000 personer har sett hans föreläsningar. Med humor och en härlig kontakt med publiken lär Johannes Hansen ut hur viktigt det är att göra det som känns obekvämt, att magkänslan ofta leder oss i fel riktning. Hans föreläsningar är fyllda med tankesätt och kraftfulla verktyg för hur vi kan träna oss själva till att bli modigare och mer handlingskraftiga. Allt levererat med en provocerande kärlek som får dig att vilja ha mer.

 

Extranyckel 9. ”Sälj som dina kunder köper” med Robert Bloom

Hur pratar du med människor du möter? Respekterar du kundens värderingar och säljer på det sätt som hen önskar? Inte?
Dessvärre kommunicerar vi ofta vårt erbjudande baserat på våra egna värderingar, istället för kundens. Detta resulterar i att vi allt för ofta inte når fram på rätt sätt. Genom Robert Bloom och ”Sälj som din kund köper” får du lära dig en helt ny kommunikationsmetod som kommer att få stora positiva effekter på din verksamhet – genom mer affärer, snabbare avslut och lojalare kunder. Robert Bloom är medgrundare och VD på Regium International och har en utvecklat sin metod under 25 år som entreprenör.

 

Extranyckel 10. Kreativitet och Inspiration med Teo Härén

Kreativitet skapar tillväxt. Och det blir allt viktigare att träna förmågan att tänka nytt. Genom konkreta verktyg får du insikt i hur du skapar inspiration som bygger bolag i mästarklass. Du lär dig också att utmana det ni alltid har gjort. Att våga prova nya vägar är ofta avgörande för bolag som vill växa. Teo Härén, en av världens främsta kreativitetsexperter, håller i det avslutande dygnet där vi även skapar din actionplan som säkrar att du når den tillväxt du har som mål efter utbildningen. OBS! Denna  nyckel inklusive resa, boende och mat kostar extra men det är väl investerade pengar. Många deltagare vittnar om att just den här resan och mötet med andra likasinnade var ett minne för livet och en rejäl boost för känslan av att allt är möjligt. För den som tänker kreativt.

Kurstillfällen:

Start tisdag 17 september 2019 kl 9-13

Kostnad:

8 nycklar à 4 timmar med experter i världsklass: OBS! Reducerat pris tack vare samarbete med Företagarna Partille, nu 31.900:- + moms. (ordinarie pris 39.900:- + moms.)

 

Tilläggsmöjlighet Extranyckel 9. Robert Bloom:

Genom Robert Bloom och ”Sälj som din kund köper” får du lära dig en helt ny kommunikationsmetod som kommer att få stora positiva effekter på din verksamhet – genom mer affärer, snabbare avslut och lojalare kunder. 5.900:- + moms

 

Tilläggsmöjlighet Extranyckel 10. Teo Härén:

Säkra din framgång med ett kreativt dygn hos Teo Härén i Älvkarleö med nyckeln Kreativitet & Inspiration samt middag, mingel, nätverkande och överraskningar. 5.900:- + moms

Datum för resan: Hösten 2019 (med buss t/r från Stockholm C)

 

2. Academy of Excellence Tillväxtprogram Stockholm

8 nycklar, 8 veckor, 4 timmar/vecka.

Måndagar kl 15-19. Start 4 november 2019.

 

Måndag 4 november 2019 kl 15-19 startar ett av vårens bästa och intensivaste program för tillväxt. Sedan födelsen 2012 har mer än 1000 entreprenörer, företagsledare och chefer gått utbildningen. Utvärderingarna är genomgående i topp. Du får 200 års samlad erfarenhet med några av Sveriges mest framgångsrika entreprenörer som kursledare och dina kurskamrater brinner för tillväxt och utveckling. Pris 39.900:- + moms. Max 20 platser.

OBS! Det är inte slutgiltigt bestämt i vilken ordning som nycklarna kommer genomföras. Om du skulle råka missa en nyckel så får du gå den vid senare tillfälle.

 

Nyckel 1. Mod & Entreprenörskap med Magnus Helgesson

Vad är det som gör skillnad för företag som lyckas? Du lär dig hur framgångsrika organisationer fungerar och vad som krävs för att nå höga mål. Kunden i centrum och medarbetare som vågar är avgörande. Nyckeln hålls av Magnus Helgesson, som grundat Harry’s restauranger. Den kedjan gick från 0 till 700 miljoner i omsättning. Nominerad till årets VD är en av Sveriges mest anlitade föreläsare. En viktig anledning till Magnus framgång är att han hela tiden har satt upp tuffa mål för sig själv och sedan vägrat ge upp innan målen är uppnådda. Få en inblick i hur du bemästrar de 6 mänskliga behoven. Gå från inspiration, kunskap till handling för att komma igång direkt!

 


Nyckel 2. Försäljning & Lönsamhet med Thomas Lundqvist

Hur skapar vi maximal lönsamhet? Här fokuserar vi på hjärnan och vetenskapliga insikter om våra beteenden, och utifrån det lär vi oss strategier för att få kunden att vilja köpa. Konkreta verktyg för bättre affärer lägger grunden till lönsamhet och försäljning som är A & O. Thomas Lundqvist håller i nyckeln och brukar kallas landets säljexpert nummer ett. Han är civilekonom, har varit chef inom McDonald´s, VD för Junibacken och Chefsnätverket Close. Thomas har också stor erfarenhet av styrelsearbete både som ledamot och som ordförande. Han förstår på djupet av att både lyssna noga och ta hänsyn till mottagarens situation. Thomas har även skrivit ett antal bästsäljande böcker och är en mycket uppskattad utbildare och föreläsare.

 

Nyckel 3. Digital kommunikation & affärsutveckling med Liselott Lading

Liselott Lading, systemvetaren som sedan 2012 är VD och delägare i Resultify som jobbar med digital marknadsföring. Hon är prisbelönt för sitt ledarskap genom organisationen Ledarna och en ofta anlitad talare i forum där digitalisering, kommunikation och mätbar marknadsföring avhandlas. Resultify har bl.a. vunnit Google Allstars award (2015) och Svenska Designpriset (2014). Liselott hjälper dig hitta rätt i den digitala världen.

 

Nyckel 4. Personal- & Kompetensförsörjning med Svante Randler

Konsten att hitta och attrahera rätt människor är en utmaning, och det handlar både om rekrytering och ditt företags ”employer brand”. Här får du nycklarna som hjälper dig att hitta rätt medarbetare för att bygga ett växande företag från insidan. Vår kanske mest populära nyckel leds av Svante Randlert, Han var i många år strategiskt ansvarig för kompetensförsörjning på Academic Work. Svante är idag en av Europas mest anlitade
talare inom ämnet och har givit ut boken Drömarbetsgivaren. Han är även nominerad som årets Talare 2018 – genombrott, samt är den enda i landet bland över 1000 föreläsare, som genom tiderna lyckats få maxbetyget 5.0 vid tre olika tillfällen av en hel publik hos Sveriges största chefsnätverk Close.

 

Nyckel 5. Effektivitet & Struktur med David Stiernholm

Ett företag kan aldrig växa med lönsamhet om det inte finns en tydlig struktur och effektiva processer. Under denna nyckel jobbar vi med verktyg för att skapa ett supereffektivt företag. Många av våra deltagare har sparat 10-tals timmar i veckan efter passet. Vad är det värt? Ofta miljonbelopp i det långa perspektivet. Landets ende struktör David Stiernholm leder nyckeln.

 

 

Nyckel 6. Entreprenörens upp och ned med Per Holknekt

Per Holknekt har inte bara hunnit startat trettiotre bolag, varav ett börsnoterades och värderades till en miljard kronor, han har också levt som hemlös och förlorat både jobb och familj pga. missbruk. Succéhistorien bakom kläd- och designföretaget Odd Molly är bara ett av många exempel på vad Per varit med om att skapa. Däremellan har han också varit professionell och framgångsrik skateboardåkare utbildat sig till marknadsekonom och arbetat som fristående marknadskonsult. Per har en unik förmåga att förvandla aska till eld och han är tacksam för vad livet gett honom och berättar om motgångarna i livet samt utmärkelserna.

 

Nyckel 7. Kroppspråk och presentationsteknink med Mi Ridell

Vad säger du – egentligen? Det är självklart viktigt vad du säger, men också HUR du säger det. Det du säger ickeverbalt med din klädsel, ditt kroppsspråk, din röst, dina accessoarer, din attityd etc – spelar en ännu viktigare roll i kommunikationen med dina kunder och din omvärld. Allt du säger och gör påverkar ditt varumärke! Kroppsspråket är ett språk vi alla talar men är något som få människor har djup förståelse för. Och i dessa allt digitalare tider blir det personliga mötet allt viktigare. Denna nyckel leds av skådespelaren och föreläsaren Mi Ridell som kommer ge dig konkreta verktyg för att bli en bättre kommunikatör.

 

 

Nyckel 8. Våga ta klivet med Johannes Hansen

Johannes Hansen håller i nyckeln ”Våga ta klivet. På riktigt” på Tillväxtprogrammet Academy of Excellence. Johannes Hansen är Sveriges främsta mentala rådgivare och inspirationsföreläsare som utmanar dig till att tänka större och bli mentalt starkare för att maximera din potential. Han jobbar dagligen med flera av våra största stjärnor inom sport, musik och näringsliv och är författare till boken Fuck Your Fears. TV4, Viasat, Swedbank, Ung Cancer, och Electrolux anlitar Johannes Hansen för att utmana chefer och medarbetare. Sveriges gymnasieskolor, universitet och organisationen Ung Företagsamhet använder honom för att inspirera sina studenter till att våga ta steget ut i arbetslivet. Över 150 000 personer har sett hans föreläsningar. Med humor och en härlig kontakt med publiken lär Johannes Hansen ut hur viktigt det är att göra det som känns obekvämt, att magkänslan ofta leder oss i fel riktning. Hans föreläsningar är fyllda med tankesätt och kraftfulla verktyg för hur vi kan träna oss själva till att bli modigare och mer handlingskraftiga. Allt levererat med en provocerande kärlek som får dig att vilja ha mer.

 

Extranyckel 9. Kreativitet och Inspiration med Teo Härén

Kreativitet skapar tillväxt. Och det blir allt viktigare att träna förmågan att tänka nytt. Genom konkreta verktyg får du insikt i hur du skapar inspiration som bygger bolag i mästarklass. Du lär dig också att utmana det ni alltid har gjort. Att våga prova nya vägar är ofta avgörande för bolag som vill växa. Teo Härén, en av världens främsta kreativitetsexperter, håller i det avslutande dygnet där vi även skapar din actionplan som säkrar att du når den tillväxt du har som mål efter utbildningen. OBS! Denna  nyckel inklusive resa, boende och mat kostar extra men det är väl investerade pengar. Många deltagare vittnar om att just den här resan och mötet med andra likasinnade var ett minne för livet och en rejäl boost för känslan av att allt är möjligt. För den som tänker kreativt.

 

Extranyckel 10. ”Sälj som dina kunder köper” med Robert Bloom

Hur pratar du med människor du möter? Respekterar du kundens värderingar och säljer på det sätt som hen önskar? Inte?
Dessvärre kommunicerar vi ofta vårt erbjudande baserat på våra egna värderingar, istället för kundens. Detta resulterar i att vi allt för ofta inte når fram på rätt sätt. Genom Robert Bloom och ”Sälj som din kund köper” får du lära dig en helt ny kommunikationsmetod som kommer att få stora positiva effekter på din verksamhet – genom mer affärer, snabbare avslut och lojalare kunder. Robert Bloom är medgrundare och VD på Regium International och har en utvecklat sin metod under 25 år som entreprenör.

 

Kurstillfällen:

Start måndag 30 september 2019, måndagar kl 15-19.

Kostnad:

8 nycklar à 4 timmar med experter i världsklass: 39.900:- + moms

Tilläggsmöjlighet Extranyckel 9. Teo Härén:

Säkra din framgång med ett kreativt dygn hos Teo Härén i Älvkarleö med nyckeln Kreativitet & Inspiration samt middag, mingel, nätverkande och överraskningar. 5.900:- + moms

Datum för resan: Hösten 2019 (med buss t/r från Stockholm C)

Tilläggsmöjlighet Extranyckel 10. Robert Bloom:

Genom Robert Bloom och ”Sälj som din kund köper” får du lära dig en helt ny kommunikationsmetod som kommer att få stora positiva effekter på din verksamhet – genom mer affärer, snabbare avslut och lojalare kunder. 5.900:- + moms

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Utbildningsstarter hösten 2019:

1. . Academy of Excellence Tillväxtprogrammet Partille & Göteborg, 8 nycklar, 8 veckor, 4 timmar/gång, Start tisdag 24 september kl 9-13. Anmälan till katarina@academyofexcellence.se OBS! Reducerat pris. Läs mer.

2. Måndag 4/11 2019 startar Academy of Excellence Tillväxtprogrammet i Stockholm. 8 nycklar, 8 veckor, 4 timmar/gång. Läs mer

OBS! Med reservation för ändringar och eventuella korrekturfel.

Är du redo att ta nästa steg? Kontakta Academy of Excellence här.

Svart på vitt om Tillväxtprogrammet.

Sedan starten 2012 har nu mer än 1000 entreprenörer, företagsledare och chefer gått Tillväxtprogrammet. Här är statistik på vad deltagarna har tyckt. Nu vässar vi erbjudandet ytterligare.