Sveriges främsta Tillväxtprogram

för entreprenörer, chefer och företagsledare

 


Academy of Excellence
är ett av Sveriges främsta tillväxtprogram för företag som vill växa och utvecklas. Vi vänder oss till dig som är entreprenör, chef eller företagsledare och med hög en ambition att växa både som individ och med din organisation eller företag. Vi tror att du har insett vikten av att ständigt utvecklas för att fortsätta hålla mästarklass i dagens konkurrenssituation.

Stämmer du in på ovanstående beskrivning? Då är du varmt välkommen att ansöka om en plats på vårt Tillväxtprogram. Academy of Excellence ger dig nycklarna till tillväxt och framgång. De är framtagna i samarbete med några av landets främsta superentreprenörer och företagsledare. Sveriges främsta experter och föreläsare hjälper dig att hitta de viktigaste insikterna och konkret kunskap inom de områden som är helt avgörande för tillväxt i ditt företag eller organisation.

Här kan du läsa mer om
1. Academy of Excellence Tillväxtprogram Stockholm, 8 nycklar, 8 veckor, 4 timmar/vecka. Start måndag 24 september
2. Academy of Excellence Fördjupningsprogram Stockholm, 8 nycklar, 8 veckor, 4 timmar/gång. Start tisdag 25 september
3. Academy of Excellence Tillväxtprogrammet Göteborg, 8 nycklar, 8 veckor, 4 timmar/gång. Start måndag 1 oktober 2018

OBS! Med reservation för ändringar och eventuella korrekturfel.

 

1. Academy of Excellence Tillväxtprogram Stockholm

8 nycklar, 8 veckor, 4 timmar/vecka.

Start 24 september. OBS! Missa inte resan till Teo Härén

Måndag 24 september nystartar ett av Sveriges bästa och intensivaste program för tillväxt. Sedan födelsen 2012 har mer än 1000 entreprenörer, företagsledare och chefer gått utbildningen. Utvärderingarna är genomgående i topp. Du får 200 års samlad erfarenhet med några av Sveriges mest framgångsrika entreprenörer som kursledare och dina kurskamrater brinner för tillväxt och utveckling. Pris 39.900:- + moms. OBS! max 20 platser. Det är inte slutgiltigt bestämt i vilken ordning som nycklarna kommer genomföras. Om du skulle råka missa en nyckel så får du gå den vid senare tillfälle.

Nyckel 1. Mod & Entreprenörskap med Magnus Helgesson

Vad är det som gör skillnad för företag som lyckas? Du lär dig hur framgångsrika organisationer fungerar och vad som krävs för att nå höga mål. Kunden i centrum och medarbetare som vågar är avgörande. Nyckeln hålls av Magnus Helgesson, som grundat Harry’s restauranger. Den kedjan gick från 0 till 700 miljoner i omsättning. Nominerad till årets VD är en av Sveriges mest anlitade föreläsare. En viktig anledning till Magnus framgång är att han hela tiden har satt upp tuffa mål för sig själv och sedan vägrat ge upp innan målen är uppnådda. Få en inblick i hur du bemästrar de 6 mänskliga behoven. Gå från inspiration, kunskap till handling för att komma igång direkt!

 


Nyckel 2. Försäljning & Lönsamhet med Thomas Lundqvist

Hur skapar vi maximal lönsamhet? Här fokuserar vi på hjärnan och vetenskapliga insikter om våra beteenden, och utifrån det lär vi oss strategier för att få kunden att vilja köpa. Konkreta verktyg för bättre affärer lägger grunden till lönsamhet och försäljning som är A & O. Thomas Lundqvist håller i nyckeln och brukar kallas landets säljexpert nummer ett. Han är civilekonom, har varit chef inom McDonald´s, VD för Junibacken och Chefsnätverket Close. Thomas har också stor erfarenhet av styrelsearbete både som ledamot och som ordförande. Han förstår på djupet av att både lyssna noga och ta hänsyn till mottagarens situation. Thomas har även skrivit ett antal bästsäljande böcker och är en mycket uppskattad utbildare och föreläsare.

 

Nyckel 3. Digital kommunikation & affärsutveckling med Liselott Lading

Liselott Lading, systemvetaren som sedan 2012 är VD och delägare i Resultify som jobbar med digital marknadsföring. Hon är prisbelönt för sitt ledarskap genom organisationen Ledarna och en ofta anlitad talare i forum där digitalisering, kommunikation och mätbar marknadsföring avhandlas. Resultify har bl.a. vunnit Google Allstars award (2015) och Svenska Designpriset (2014). Liselott hjälper dig hitta rätt i den digitala världen.

 

Nyckel 4. Personal- och kompetensförsörjning med Svante Randler

Konsten att hitta och attrahera rätt människor är en utmaning, och det handlar både om rekrytering och ditt företags ”employer brand”. Här får du nycklarna som hjälper dig att hitta rätt medarbetare för att bygga ett växande företag från insidan. Vår kanske mest populära nyckel leds av Svante Randlert, som var strategiskt ansvarig för kompetensförsörjning på Academic Work som gått från 0 till snart 3 miljarder kronor i omsättning.

 

Nyckel 5. Framgångsrikt företagande & Ledarskap med Thomas Ek

Här får du avgörande verktyg för att kunna leda ett växande företag i förändring. Verktygen skapar strategier för fortsatt tillväxt och hjälper dig att leda bolaget på det sätt som krävs i tillväxtfasen. Thomas Ek som grundade OBH Nordica och tog det från ett litet bolag till drygt 1 miljard i omsättning leder denna nyckel. Thomas är även en av Sveriges mest omtyckta talare och föreläsare.

 

 

Nyckel 6. Kroppspråk och presentationsteknink med Mi Ridell

Vad säger du – egentligen? Det är självklart viktigt vad du säger, men också HUR du säger det. Det du säger ickeverbalt med din klädsel, ditt kroppsspråk, din röst, dina accessoarer, din attityd etc – spelar en ännu viktigare roll i kommunikationen med dina kunder och din omvärld. Allt du säger och gör påverkar ditt varumärke! Kroppsspråket är ett språk vi alla talar men är något som få människor har djup förståelse för. Och i dessa allt digitalare tider blir det personliga mötet allt viktigare. Denna nyckel leds av skådespelaren och föreläsaren Mi Ridell som kommer ge dig konkreta verktyg för att bli en bättre kommunikatör.

 

Nyckel 7. Effektivitet & Struktur med David Stiernholm

Ett företag kan aldrig växa med lönsamhet om det inte finns en tydlig struktur och effektiva processer. Under denna nyckel jobbar vi med verktyg för att skapa ett supereffektivt företag. Många av våra deltagare har sparat 10-tals timmar i veckan efter passet. Vad är det värt? Ofta miljonbelopp i det långa perspektivet. Landets ende struktör David Stiernholm leder nyckeln.

 

 

Nyckel 8. Våga – vårda – vinn med Therese Albrechtsson

Therese Albrechtson, en av grundarna till Academy of Excellence. Therese är tidigare utsedd till Europas bästa unga entreprenör och hjälper dig att våga hitta möjligheter och utnyttja vårdandet av tid och resurser för att vinna i längden. Med konkreta verktyg hjälper hon dig framåt och ta dem kliv som behövs för att driva dig och företaget, om vi inte vet vad vi vill är det svårt att nå vårt mål. Therese bjuder även på sina djupa, och ofta dyrköpta erfarenheter, om vikten av mod, positivt tänkande och ett öppet sinne.

 

Extranyckel 9. Kreativitet och Inspiration med Teo Härén

Kreativitet skapar tillväxt. Och det blir allt viktigare att träna förmågan att tänka nytt. Genom konkreta verktyg får du insikt i hur du skapar inspiration som bygger bolag i mästarklass. Du lär dig också att utmana det ni alltid har gjort. Att våga prova nya vägar är ofta avgörande för bolag som vill växa. Teo Härén, en av världens främsta kreativitetsexperter, håller i det avslutande dygnet där vi även skapar din actionplan som säkrar att du når den tillväxt du har som mål efter utbildningen. OBS! Denna  nyckel inklusive resa, boende och mat kostar extra men det är väl investerade pengar. Många deltagare vittnar om att just den här resan och mötet med andra likasinnade var ett minne för livet och en rejäl boost för känslan av att allt är möjligt. För den som tänker kreativt.

 

Kurstillfällen:

Måndagar kl 17-21 med start 24 september. Uppehåll v 44 då det är höstlov.

Kostnad:

8 nycklar à 4 timmar med experter i världsklass: 39.900:- + moms

Tilläggsmöjlighet:

Säkra din framgång med ett kreativt dygn hos Teo Härén i Älvkarleö med nyckeln Kreativitet & Inspiration samt middag, mingel, nätverkande och överraskningar: 5.900:- + moms

Datum för resan: Torsdag 29/11 kl 10 till fredag 30/11 kl 12 (med buss t/r från Stockholm C)

 

2. Academy of Excellence Fördjupningsprogram Stockholm

8 nycklar, 8 veckor, 4 timmar/vecka.

Start 25 september. OBS! Missa inte resan till Teo Härén

Tisdag 25 september startar ett Fördjupningsprogram av Sveriges bästa och intensivaste program för tillväxt. Du har tidigare gått Tillväxtprogrammet med 8 eller 10 nycklar och känner att du behöver en boost, träning och fördjupade kunskaper. Kunskaper är färskvara och den gamla sanningen om att repetition är kunskapens moder är lika sann idag som någonsin. Förmodligen sannare. Här kommer möjligheten att fördjupa och förfina dina kunskaper tillsammans med andra som också bestämt sig för att växa. Pris 31.900:- + moms. OBS! max 20 platser. Det är inte slutgiltigt bestämt i vilken ordning som nycklarna kommer genomföras. Om du skulle råka missa en nyckel så får du gå den vid senare tillfälle.

 

Nyckel 1. Mod & Entreprenörskap med Magnus Helgesson

Vad är det som gör skillnad för företag som lyckas? Du lär dig hur framgångsrika organisationer fungerar och vad som krävs för att nå höga mål. Kunden i centrum och medarbetare som vågar är avgörande. Nyckeln hålls av Magnus Helgesson, som grundat Harry’s restauranger. Den kedjan gick från 0 till 700 miljoner i omsättning. Nominerad till årets VD är en av Sveriges mest anlitade föreläsare. En viktig anledning till Magnus framgång är att han hela tiden har satt upp tuffa mål för sig själv och sedan vägrat ge upp innan målen är uppnådda. Få en inblick i hur du bemästrar de 6 mänskliga behoven. Gå från inspiration, kunskap till handling för att komma igång direkt!

 


Nyckel 2. Försäljning & Lönsamhet med Thomas Lundqvist

Hur skapar vi maximal lönsamhet? Här fokuserar vi på hjärnan och vetenskapliga insikter om våra beteenden, och utifrån det lär vi oss strategier för att få kunden att vilja köpa. Konkreta verktyg för bättre affärer lägger grunden till lönsamhet och försäljning som är A & O. Thomas Lundqvist håller i nyckeln och brukar kallas landets säljexpert nummer ett. Han är civilekonom, har varit chef inom McDonald´s, VD för Junibacken och Chefsnätverket Close. Thomas har också stor erfarenhet av styrelsearbete både som ledamot och som ordförande. Han förstår på djupet av att både lyssna noga och ta hänsyn till mottagarens situation. Thomas har även skrivit ett antal bästsäljande böcker och är en mycket uppskattad utbildare och föreläsare.

 

 

Nyckel 3. Digital kommunikation & affärsutveckling med Liselott Lading

Liselott Lading, systemvetaren som sedan 2012 är VD och delägare i Resultify som jobbar med digital marknadsföring. Hon är prisbelönt för sitt ledarskap genom organisationen Ledarna och en ofta anlitad talare i forum där digitalisering, kommunikation och mätbar marknadsföring avhandlas. Resultify har bl.a. vunnit Google Allstars award (2015) och Svenska Designpriset (2014). Liselott hjälper dig hitta rätt i den digitala världen.

 

Nyckel 4. Mental Coaching & Stresshantering med Tomas Enhager

Det finns så mycket roligt, viktigt och intressant att göra. Det är idéer som ska lyfta, medarbetare ska motiveras, deadlines ska hållas, kunder ska vara nöjda och avtal ska förhandlas. Du lär dig supereffektiv stresshantering som du direkt kan använda i ditt liv och i ditt arbete. Du får ovärderliga erfarenheter, tips och idéer när det gäller att både prestera i världsklass och leva ett liv i världsklass. Denna nyckel leds av Tomas Enhager, som är en av Sveriges mest framgångsrika coacher på ledningsnivå. Mår du bra så går det bra. Tomas Enhager har haft förmånen att arbeta med svenska idrottslag och idrottare av högsta dignitet. Han har varit med och hjälpt damlandslaget i fotboll, damlandslaget i golf, svenska mästarna i basket och svenska mästarna i bowling. Dessutom har han hjälpt stjärnor från friidrott, tennis, amerikansk fotboll, kanot, ishockey, hästhoppning och dressyr.

 

Nyckel 5. Självledarskap med Mia Törnblom

Självledarskap leds av Sveriges främsta utbildare i ämnet: Mia Törnblom. För att bli en stark och bra ledare behöver vi börja med oss själva. Om du inte vet vem du själv är och vart du vill så är det svårt att leda andra rätt. Det är vad denna nyckel fokuserar på. Genom konkreta verktyg hjälper Mia dig att bygga upp ditt personliga ledarskap och stärker både självkänsla och självförtroende. Det gör att du blir tryggare, kan prestera mer och samtidigt må bättre. Självledarskap handlar om ansvar, tillit och förmågan att hantera och utveckla goda relationer. Mia Törnblom har förfinat och utvecklat sin pedagogik under många år och är författare, coach, utbildare och mycket uppskattad föreläsare. Hon är flitigt anlitad av både näringsliv, idrotten och offentlig sektor. Alla kan få bättre självkänsla.

 

 

Nyckel 6. Kroppspråk och presentationsteknink med Mi Ridell

Vad säger du – egentligen? Det är självklart viktigt vad du säger, men också HUR du säger det. Det du säger ickeverbalt med din klädsel, ditt kroppsspråk, din röst, dina accessoarer, din attityd etc – spelar en ännu viktigare roll i kommunikationen med dina kunder och din omvärld. Allt du säger och gör påverkar ditt varumärke! Kroppsspråket är ett språk vi alla talar men är något som få människor har djup förståelse för. Och i dessa allt digitalare tider blir det personliga mötet allt viktigare. Denna nyckel leds av skådespelaren och föreläsaren Mi Ridell som kommer ge dig konkreta verktyg för att bli en bättre kommunikatör.

 

Nyckel 7. Styrelsearbete & Finansiering med Katarina Bonde

Vilka finansieringsalternativ fnns för ditt företag? Det får du veta under denna nyckel, som kompletteras med en djup genomgång av styrelsearbetets fördelar och möjligheter. Vad finns det för alternativ till styrelsearbete och varför är det så viktigt? Vi fokuserar på de främsta strategierna för att bygga bolagets strategiska arbete. Styrelseproffset Katarina Bonde (som också driver vingård och tillväxtbolag i USA) håller i denna nyckel.

 

 

Nyckel 8. Våga ta nästa kliv – på riktigt! med Johannes Hansen

Sista nyckeln lär dig att skapa processer för att göra kunskap till handling. Du lär dig att maximera inlärningsprocessen, och får insikter i vad som står emellan dig och ökad framgång. Det är inte alltid bekvämt, men det ger alltid resultat. Nyckeln leds av Johannes Hansen, landets kanske främste mentale rådgivare. Här kan du inte komma med några ”storys” här är det allvar och fokus på att få saker och ting att ske, på riktigt!

 

Extranyckel 9. Kreativitet och Inspiration med Teo Härén

Kreativitet skapar tillväxt. Och det blir allt viktigare att träna förmågan att tänka nytt. Genom konkreta verktyg får du insikt i hur du skapar inspiration som bygger bolag i mästarklass. Du lär dig också att utmana det ni alltid har gjort. Att våga prova nya vägar är ofta avgörande för bolag som vill växa. Teo Härén, en av världens främsta kreativitetsexperter, håller i det avslutande dygnet där vi även skapar din actionplan som säkrar att du når den tillväxt du har som mål efter utbildningen. OBS! Denna  nyckel inklusive resa, boende och mat kostar extra men det är väl investerade pengar. Många deltagare vittnar om att just den här resan och mötet med andra likasinnade var ett minne för livet och en rejäl boost för känslan av att allt är möjligt. För den som tänker kreativt.

 

Kurstillfällen:

Tisdagar kl 09-13 med start 25 september. Uppehåll v 44 då det är höstlov.

Kostnad:

8 nycklar à 4 timmar med experter i världsklass: 31.900:- + moms

Tilläggsmöjlighet:

Säkra din framgång med ett kreativt dygn hos Teo Härén i Älvkarleö med nyckeln Kreativitet & Inspiration samt middag, mingel, nätverkande och överraskningar: 5.900:- + moms

Datum för resan: Torsdag 29/11 kl 10 till fredag 30/11 kl 12 (med buss t/r från Stockholm C)

 

 

 

 

3. Academy of Excellence Tillväxtprogram Göteborg

8 nycklar, 8 veckor, 4 timmar/vecka.

Start 1 oktober. OBS! Missa inte resan till Teo Härén

Måndag 24 september nystartar ett av Sveriges bästa och intensivaste program för tillväxt. Sedan födelsen 2012 har mer än 1000 entreprenörer, företagsledare och chefer gått utbildningen. Utvärderingarna är genomgående i topp. Du får 200 års samlad erfarenhet med några av Sveriges mest framgångsrika entreprenörer som kursledare och dina kurskamrater brinner för tillväxt och utveckling. Pris 39.900:- + moms. OBS! max 20 platser. Det är inte slutgiltigt bestämt i vilken ordning som nycklarna kommer genomföras. Om du skulle råka missa en nyckel så får du gå den vid senare tillfälle.

 

Nyckel 1. Mod & Entreprenörskap med Magnus Helgesson

Vad är det som gör skillnad för företag som lyckas? Du lär dig hur framgångsrika organisationer fungerar och vad som krävs för att nå höga mål. Kunden i centrum och medarbetare som vågar är avgörande. Nyckeln hålls av Magnus Helgesson, som grundat Harry’s restauranger. Den kedjan gick från 0 till 700 miljoner i omsättning. Nominerad till årets VD är en av Sveriges mest anlitade föreläsare. En viktig anledning till Magnus framgång är att han hela tiden har satt upp tuffa mål för sig själv och sedan vägrat ge upp innan målen är uppnådda. Få en inblick i hur du bemästrar de 6 mänskliga behoven. Gå från inspiration, kunskap till handling för att komma igång direkt!

 


Nyckel 2. Försäljning & Lönsamhet med Thomas Lundqvist

Hur skapar vi maximal lönsamhet? Här fokuserar vi på hjärnan och vetenskapliga insikter om våra beteenden, och utifrån det lär vi oss strategier för att få kunden att vilja köpa. Konkreta verktyg för bättre affärer lägger grunden till lönsamhet och försäljning som är A & O. Thomas Lundqvist håller i nyckeln och brukar kallas landets säljexpert nummer ett. Han är civilekonom, har varit chef inom McDonald´s, VD för Junibacken och Chefsnätverket Close. Thomas har också stor erfarenhet av styrelsearbete både som ledamot och som ordförande. Han förstår på djupet av att både lyssna noga och ta hänsyn till mottagarens situation. Thomas har även skrivit ett antal bästsäljande böcker och är en mycket uppskattad utbildare och föreläsare.

 

Nyckel 3. Digital kommunikation & affärsutveckling med Liselott Lading

Liselott Lading, systemvetaren som sedan 2012 är VD och delägare i Resultify som jobbar med digital marknadsföring. Hon är prisbelönt för sitt ledarskap genom organisationen Ledarna och en ofta anlitad talare i forum där digitalisering, kommunikation och mätbar marknadsföring avhandlas. Resultify har bl.a. vunnit Google Allstars award (2015) och Svenska Designpriset (2014). Liselott hjälper dig hitta rätt i den digitala världen.

 

Nyckel 4. Personal- och kompetensförsörjning med Svante Randler

Konsten att hitta och attrahera rätt människor är en utmaning, och det handlar både om rekrytering och ditt företags ”employer brand”. Här får du nycklarna som hjälper dig att hitta rätt medarbetare för att bygga ett växande företag från insidan. Vår kanske mest populära nyckel leds av Svante Randlert, som var strategiskt ansvarig för kompetensförsörjning på Academic Work som gått från 0 till snart 3 miljarder kronor i omsättning.

 

Nyckel 5. Framgångsrikt företagande & Ledarskap med Thomas Ek

Här får du avgörande verktyg för att kunna leda ett växande företag i förändring. Verktygen skapar strategier för fortsatt tillväxt och hjälper dig att leda bolaget på det sätt som krävs i tillväxtfasen. Thomas Ek som grundade OBH Nordica och tog det från ett litet bolag till drygt 1 miljard i omsättning leder denna nyckel. Thomas är även en av Sveriges mest omtyckta talare och föreläsare.

 

 

Nyckel 6. Kroppspråk och presentationsteknink med Mi Ridell

Vad säger du – egentligen? Det är självklart viktigt vad du säger, men också HUR du säger det. Det du säger ickeverbalt med din klädsel, ditt kroppsspråk, din röst, dina accessoarer, din attityd etc – spelar en ännu viktigare roll i kommunikationen med dina kunder och din omvärld. Allt du säger och gör påverkar ditt varumärke! Kroppsspråket är ett språk vi alla talar men är något som få människor har djup förståelse för. Och i dessa allt digitalare tider blir det personliga mötet allt viktigare. Denna nyckel leds av skådespelaren och föreläsaren Mi Ridell som kommer ge dig konkreta verktyg för att bli en bättre kommunikatör.

 

Nyckel 7. Effektivitet & Struktur med David Stiernholm

Ett företag kan aldrig växa med lönsamhet om det inte finns en tydlig struktur och effektiva processer. Under denna nyckel jobbar vi med verktyg för att skapa ett supereffektivt företag. Många av våra deltagare har sparat 10-tals timmar i veckan efter passet. Vad är det värt? Ofta miljonbelopp i det långa perspektivet. Landets ende struktör David Stiernholm leder nyckeln.

 

 

Nyckel 8. Våga – vårda – vinn med Therese Albrechtsson

Therese Albrechtson, en av grundarna till Academy of Excellence. Therese är tidigare utsedd till Europas bästa unga entreprenör och hjälper dig att våga hitta möjligheter och utnyttja vårdandet av tid och resurser för att vinna i längden. Med konkreta verktyg hjälper hon dig framåt och ta dem kliv som behövs för att driva dig och företaget, om vi inte vet vad vi vill är det svårt att nå vårt mål. Therese bjuder även på sina djupa, och ofta dyrköpta erfarenheter, om vikten av mod, positivt tänkande och ett öppet sinne.

 

Extranyckel 9. Kreativitet och Inspiration med Teo Härén

Kreativitet skapar tillväxt. Och det blir allt viktigare att träna förmågan att tänka nytt. Genom konkreta verktyg får du insikt i hur du skapar inspiration som bygger bolag i mästarklass. Du lär dig också att utmana det ni alltid har gjort. Att våga prova nya vägar är ofta avgörande för bolag som vill växa. Teo Härén, en av världens främsta kreativitetsexperter, håller i det avslutande dygnet där vi även skapar din actionplan som säkrar att du når den tillväxt du har som mål efter utbildningen. OBS! Denna  nyckel inklusive resa, boende och mat kostar extra men det är väl investerade pengar. Många deltagare vittnar om att just den här resan och mötet med andra likasinnade var ett minne för livet och en rejäl boost för känslan av att allt är möjligt. För den som tänker kreativt.

Kurstillfällen:

Måndagar kl 17-21 med start 1 oktober. Uppehåll v 44 då det är höstlov.

Kostnad:

8 nycklar à 4 timmar med experter i världsklass: 39.900:- + moms

Tilläggsmöjlighet:

Säkra din framgång med ett kreativt dygn hos Teo Härén i Älvkarleö med nyckeln Kreativitet & Inspiration samt middag, mingel, nätverkande och överraskningar: 5.900:- + moms

Datum för resan: Torsdag 29/11 kl 10 till fredag 30/11 kl 12 (med buss t/r från Stockholm C)

 

 

 

 

 

 

 

Informationsmöten, utbildningsstarter och nätverk hösten 2018:

1. Kostnadsfri informationslunch med inspiration och kunskap, tisdag 11/9

2. Kostnadsfri informationslunch med inspiration och kunskap, fredag 14/9

3. Academy of Excellence Tillväxtprogrammet Stockholm, 8 nycklar, 8 veckor, 4 timmar/gång. Start måndag 24 september

4. Academy of Excellence Fördjupningsprogram Stockholm, 8 nycklar, 8 veckor, 4 timmar/gång. Start tisdag 25 september

5. Academy of Excellence Tillväxtprogrammet Göteborg, 8 nycklar, 8 veckor, 4 timmar/gång. Start måndag 1 oktober 2018

6. Academy of Excellence Boost Club Stockholm – nytt affärsnätverk. 10 gånger/år, 4 timmar/gång. Start torsdag 18 oktober

Är du redo att ta nästa steg? Kontakta Academy of Excellence här.

Svart på vitt om Tillväxtprogrammet.

Sedan starten 2012 ha nu mer än 1000 entreprenörer, företagsledare och chefer gått Tillväxtprogrammet. Här är statisktik på vad deltagarna har tyckt. Nu vässar vi erbjudandet ytterligare.