Nu öppnar vi dörrarna igen till Academy of Excellence coachprogram!

Programmet kallar vi ”Personligt ledarskap” och det genomförs tillsammans med vår mentala expert Johannes Hansen. Med inslag av praktisk psykologi, kognitiv forskning, lingvistik och beteendevetenskap kommer du att inspireras till att vilja vidga din trygghetszon och tränas till att säga vad du menar och mena vad du säger. Processen kombinerar energifyllda övningar med teoretiska genomgångar, öppna samtal och utmanande coaching. Resultatet: Du får helt nya verktyg för att leda dig och ditt företag dit du vill.

– Detta är ingen utbildning. Det är ingen inspirationsföreläsning. Det är du, jag och en grupp motiverade människor som ska utvecklas tillsammans. Det är inte alltid bekvämt, men det ger alltid resultat.

Om Johannes Hansen 

Johannes Hansen är supercoachen och expert i psykologin inom ledarskap, förändring och prestation. Han är utbildad hos två av världens främsta inom personlig utveckling, Bob Proctor och Anthony Robbins.

Efter tio års studier och träning med över 3000 timmars erfarenhet av personlig rådgivning designar Johannes Hansen mentala träningsprogram för människor som vill utvecklas till nästa nivå. Bl.a. programledaren Gina Dirawi, komikern Kristoffer Appelquist, elitidrottaren Sanna Kallur, fd fotbollsmålvakten Magnus Hedman, artisten Navid Modiri och 300 VD:ar i tillväxtbolag har anlitat honom.

Hos Academy of Excellence är vi fokuserade på tillväxt, vad säger Johannes själv?

5 TIPS TILL TILLVÄXT:

1. Amatörer är fega – Proffs är modiga

Varje framgångsrikt bolag började med en människa som vågade hoppa.

Det finns en myt om att företag växer. De gör de inte. Företaget växer för att du växer. Företag växer för att människor växer. Och du växer när du gör saker du inte är bekväm med. Saker som är utanför din trygghetszon.

2. Amatörer väntar på inspiration – Proffs letar upp den

Greppa en bok, en tidning eller gå på en föreläsning så att inspirationen blir en del av ditt sätt att driva ditt företag.

3. Amatörer undviker att sälja – Proffs säljer hela tiden

Du är en säljare. Träna försäljning, bli proffs på försäljning eller ansök om konkurs redan nu.

4. Amatörer tror att deras företag är speciellt – Proffs vet att deras företag är precis som alla andras

Att det inte går att göra bokföringen åt dig eller sälja dina produkter beror inte på att dom är speciella. Det beror på att du inte lyckats kommunicera vad du gör eller hur det skapar värde för andra.

 5. Amatörer gör planer – Proffs gör förändringar

Oavsett storlek på bolag krävs det att du som företagare är flexibel, utvecklas och skapar förbättringar. Lyssna på dina kunder, fundera på hur du kan använda den nya tekniken för bli mer produktiv, lättare att kommunicera med och tydligare kring vad det är du säljer. Om du säljer samma sak idag som för två år sedan så säljer du snart ingenting.

”Mod är inte att inte känna rädsla, mod är att känna rädsla och göra det ändå. Om du vill att ditt företag ska växa behöver du våga möta dina rädslor och göra det ändå.”

Coachprogrammet startar 6 maj i Stockholm. Programmet har begränsat antal platser så ansök om din plats så snart som möjligt. Mejla till info@academyofexcellence.se så kontaktar vi dig för mer information.