Boost Club Excellence

Det utvecklande nätverket för entreprenörer, chefer och företagsledare

Academy of Excellence Boost Club – affärsnätverket för dig
som bestämt dig för att växa. På riktigt!

 

Vårens sista gång blir onsdag 5/6. Mer information kommer strax.

 

Boost Club (hette tidigare Club Excellence) är ett affärsnätverk för dig som bestämt dig för att växa. På riktigt. Det är skapat främst för de som gått Academy of Excellence MEN det kommer vara öppet även för dig som verkligen är beredd att jobba med din egen utveckling. Och bidra till andras utveckling. Boost Club ger dig möjligheterna, mötena och energin. 10 gånger/år och en förmiddag per gång. Det tar tid att växa, det tar tid att bygga tillit, det tar tid att bygga relationer. Den tiden får du på Boost Club.

Du kan se Boost Club som en drivbänk, ett växthus och ett träningsläger där du får tid att utveckla dina drömmar och hjälp att ta tag i dina utmaningar och dina affärer.

Inspiration, boostövningar, affärsfokus, stöd, hjälp och ny kunskap utlovas varje gång. Din utvecklingsplan är central. Vi ska bygga en trygg miljö där vi har tid att hjälpa varandra att utvecklas både som företag och som människor. Det vinner alla på

 

18 anledningar till varför

du ska bli medlem i Boost Club:

 

1. Unikt affärsnätverk

Boost Club är ingen vanligt affärsnätverk. Vill du ha ytligt minglande får du gå någon annanstans. Här går vi på djupet. Här ligger fokus på din utveckling både som människa och företagare. Här växer du med andra passionerade deltagare som också vill utvecklas. Tillsammans. På Boost Club ska du veta vilka som kommer redan innan mötet. Du slipper du att vara nervös för vad du ska säga på 30 sekunder. Här får du tid att lära känna andra och andra får tid att lära känna dig, dina behov och utmaningar. Den som ger får. Enkelt men sant. På Boost Club säljer vi inte på varandra, här bygger vi relationer och tillit så att vi vågar rekommendera varandra utan att förstöra vårt eget varumärke.

2. Minst 10 träffar/år

Det tar tid att växa. Det tar tid att bygga relationer. Det tar tid att hinna ta tag i sina utmaningar och göra verklighet av sina idéer. Och det tar tid för andra att förstå just din situation. Det är därför som Boost Club är en gång i månaden och att du då har fyra timmar på dig att diskutera och bolla tankar, idéer och utmaningar. Det finns många nätverk som ses varje vecka men det tror vi är för ofta, för många blir det mer en stress än en möjlighet. På Boost Club får du tid att växa. Jämför dig själv med en blomma som du vill ska växa fort. Det spelar ingen roll hur mycket eller ofta du vattnar. Den växer inte fortare för det. Det är därför som Boost Club har kvalitativa träffar en gång i månaden och uppehåll på sommaren och kring jul. Poletten måste få tid att trilla ned.

3. Halvdagsmöten förmiddagar 8-12

På Boost Club har du fyra timmar på dig att diskutera och bolla tankar, idéer och utmaningar. Under de här fyra timmarna lär du dig mer om och av både dig själv och andra. Både som människa och företagare. I en positiv dialog tänker man tillsammans och utvecklas mer än om man bara tänker själv. Du kommer få jobba i mindre grupper och hinna med att presentera dig själv och dina utmaningar. Skruva, vända, vrida. Tänka, prata, prova. Tilsammans med andra klarnar bilden ofta fortare och lösningarna blir mer självklara. På många affärsnätverk är tiden så knapp så när mötet är avklarat så behöver de flesta deltagare springa iväg till sina jobb. På Boost Club fortsätter då nätverkandet flera timmar till. Då händer det saker. På riktigt.

4. Rejäl frukost

Boost Club är inget mingelmöte, inget cocktailparty och ingen speed-datingträff. Här få du tid att lära känna andra och dig själv. För att kunna göra det så behöver vi få en bra start på dagen. Därför kommer du varje gång få en rejäl frukost så att du står dig fram till lunch. Det är därför vi börjar redan kl 8 med att äta frukost tillsammans med varandra. Visst finns det utrymmer för lite mingel men du kommer snabbt bli tilldelad en bordsplacering med mindre grupp som du kan börja lära känna. På Boost Club ska vi ta tillvara tiden och ändå ha det trevligt. Du får vara människa och inte en leveransmaskin.

5. Deltagarlista

På många affärsnätverk får man, i bästa fall, bara en deltagarlista med namn, titel och företagsnamn. Det tycker vi blir för ytligt. Meningen med Boost Club är att vi ska lära känna varandra mer på djupet. Det är först då som det går att bygga tillit och förtroende. Det är grunden för alla goda relationer, både privat och i affärslivet. När du anmäler dig kommer du få berätta om dig själv i förväg. Du får ett formulär där du ska skriva i namn, företag och kontaktuppgifter men inte nog med det. Det är viktigt att du också berättar om ditt nuläge, dina mål och dina drömmar. Och inte minst dina utmaningar. Om vi andra vet vad vi kan hjälpa dig med blir det också lättare att hjälpa dig. Till detta ska du också skriva en kort mailbar beskrivning varför någon önskad framtida kontakt ska träffa dig. Den är nyckeln till hur vi andra kan hjälpa dig att öppna affärsdörrar. Med denna mailbara beskrivning kan vi också lättare hjälpa dig att hitta de önskekunder du söker och som du avslutningsvis också ska skriva ned. Och kom ihåg, det som händer på Boost Club stannar i Boost Club. Vi ska bygga tillit och förtroende. Vi visar varandra respekt och avslöjar inte eventuella känsliga om varandra.

6. Expertföreläsningar

Vi behöver alla nya intryck, kunskap och inspiration. Det är ett av Academy of Excellences viktigaste erbjudanden och det tar vi självklart med oss även till Boost Club. Varje gång kommer du möta en expert som under ungefär en timme delar med sig det mesta och bästa av sina kunskaper och erfarenheter. Ibland är det en handledare och föreläsare från vårt team av lärare, ibland är det någon utifrån med nya och intressanta perspektiv. Det gemensamma för expertföreläsarna är att de har nått mästarklass och att deras kunskap är relevant, intressant och utvecklande. Det kan vara brinnande aktuellt eller fördjupande och praktiskt. Målet är att du varje gång ska få dig med konkreta tips och verktyg som fungerar i din verklighet.

7. Workshops

När en expert har hållit sin föreläsning så uppstår det nästan alltid många tankar och frågor. Att lyssna och bli inspirerad är till inget förpliktigande. På Boost Club ska vi gå från inspiration till konkret handling. Hur ska jag kunna ha nytta av detta i min verksamhet? Hur gör jag? Vad gör jag och hur börjar jag? Vad kommer det här innebära för mig och vad kommer det kosta i både tid och pengar? Dessa tankar och frågor kommer vi samla och försöka reda ut i korta workshops som hålls i mindre grupper. Pedagogiken kallas action learning. Först teori, sedan försöka omsätta teorin i praktisk verklighet och stämma av detta med andra. Både i större och mindre grupper. Vi tänker tillsammans, vi växer tillsammmans, vi mognar tillsammans.

8. Boostövningar

Boostövningar är en annan form av action learning. En Boostövning riktar sig mer till varje individ. Under en Boostövning får du fokusera på din egen unika verksamhet och försöka hitta nya och annorlunda lösningar på dina utmaningar och problem. Först tänker du själv, sedan stämmer du av med andra. Om du vill. En Boostövning är ofta snabbare och mer konkret än workshopformen. På Boost Club ska ingen behöva göra något mot sin vilja och kom ihåg – Boost Club ska vara en trygg plats där du får chans att våga pröva dina tankar och ditt mod. Ett tryggt träningsläger för växande helt enkelt. Våga släpp sargen och ta ut svängarna. Det är då det händer.

9. Powerteam

Ensam är inte stark, ensam är bara ensam. På Boost Club bygger vi styrka tillsammans. Här har vi som mål att skapa det vi kallar för powerteams. dels som stor grupp men även i mindre grupper. Det är grupper som lär känna varandra bättre och bättre och kan i och med detta både direkt och indirekt hjälpa varandra att utveckla sina affärer. Det kan vara att man bygger kluster branschvis eller utifrån intressen och mål. Dessa kluster kan bli ett powerteam som både på kort och lång sikt skapar plattformar för vidare affärsutveckling. Tillsammans. Igen, ensam är inte stark, ensam är bara ensam. På Boost Club får du stöd, kraft och energi. På Boost Club har alla också ett ansvar och en möjlighet att bidra med förslag på föreläsare, metoder och nya strukturer. Hela Boost Club är i grunden ett enda stort powerteam.

10. Affärspartners

På Boost Club ska vi växa både som människor och som företagare och entreprenörer men vi kommer aldrig tappa fokus på din affärsutveckling. Utan smör och bröd kan vi alla lägga ned vår verksamhet. Utan kunder överlever ingen. På Boost Club är vi inte bara med i samma nätverk. Vi sitter alla med tusentals kontakter som direkt och indirekt kan leda till nya affärer. Men vi säljer inte på varandra, vi hjälper varandra att hitta nya kontakter. Vi är alltså mer affärspartners och mentorer som ska hjälpa varandra att bli tydligare, spetsigare och mer attraktiva. Vi ska kunna vara tuffa mot varandra fast med varma hjärtan. Vi måste kunna stötta och utmana varandra att bli bättre i t.ex. paketering och affärsmodell. Eller våga ställa utmanande frågor kring marknadsföring och försäljning. Vi vet att alla kan utvecklas och som affärspartners är vårt stöd till varandra ovärderligt.

11. Medlemmar som vill växa

För att vara med i Boost Club måste man vilja växa. På riktigt. Passion och energi slår allt. Viljan förflyttar berg. Det bevisas om och om igen. Medlemmar i Boost Club brinner extra, många har gått Tillväxtprogrammet Academy of Excellence som är en garanti för att de har perspektiv och grundläggande förståelse för vad som krävs för att bygga ett företag i världsklass. Blod, svett, skratt och tårar. Igen och igen. Johannes Hansen, en av våra främsta föreläsare inom motivation och mental rådgivning, uttrycker det så här: ”Mitt viktigaste råd för att nå dina drömmar är att omge dig med människor som tvingar dig till att tänka större och utmanar dig till att våga göra det du är rädd för”. Det är så sant som det är sagt. De här människorna kommer du möta på Boost Club. Både som medlemmar och som föreläsare.

12. Din Boost Buddy – din egen mentor, stöd, bollplank

Det är lika bra att erkänna det – vi är alla ögontjänare. Visst är det märkligt, när vi ska göra något för oss själva så har vi jättelätt för att skjuta upp det vi ska göra men om vi ska göra något för någon annan – då gör vi det. Vad blir resultatet? Vi skjuter upp och skjuter upp och skjuter upp. In i det oändliga. På Boost Club kommer vi avrunda varje nätverksträff med att ge oss själva en uppgift. En uppgift som vi ska lova att genomföra till nästa Boost Clubmöte. Verkligen lova. Och även lova det för din Boost Buddy. Det är en av deltagarna som du själv knyter kontakt med. En Boost Buddy är en person som du ska berätta för vad du lovat att genomföra till nästa gång. En Boost Buddy ska sedan finnas där och påminna, stötta, peppa och berömma så att resultatet blir så bra som möjligt. Alla ska bestämma en uppgift och en Bosst Buddy innan mötet avslutas. Uppgiften kan vara enkel eller jobbig att genomföra. Ska du köpa frimärken eller göra om hemsidan? Du bestämmer. Och du stämmer av med din Boost Buddy. Tänk dig att du gör tio saker på ett år som får dig att växa hur mycket närmare kommer du då inte dina mål och drömmar?

13. Din Boost Book – din egen utvecklingsbok

I din Boost Book ska du kunna se dina mål och skriva ned dina tankar och följa din utveckling. Din Boost Book är bara för dig och här noterar du ditt nuläge, ditt önskade läge och vad du behöver göra och prioritera för att komma dit du vill. Här samlar du idéer, tankar, råd och tips. Boost Book ska bli din egen morot, piska och festfirarmotor. Allt i ett. Här finns ett antal fasta rubriker baserade på nycklarna i Academy of Excellence Tillväxtprogram. Bl.a. Det personliga ledarskapet, Effektivitet & Struktur, Kreativitet & Inspiration, Digital Kommunikation, Försäljning & Lönsamhet, Employer branding & Talangförsörjning, Framgångsrika Team och Ledarskap i Tillväxt. Till detta kommer du kunna lägga till personliga rubriker och områden. Det är viktigt att fixera tankar och idéer, annars flyter de lätt ut i – ingenting. Använd din Boost Book så kommer du få ut mest av Boost Club.

14. Fika, dryck och tilltugg

En förmiddag på Boost Club kommer vara både kul och kanske lite jobbig. Att växa kan vara slitigt. Det är därför vi börjar med en rejäl frukost som du ska kunna stå dig på fram till lunch. Men vi kommer också ha blandad påfyllning av energi och dryck för att du ska kunna hålla skärpa och engagemang på topp.

15. Egen Facebookgrupp

För att kunna hålla liv glöden, tankar och idéer som flödar på Boost Club kommer vi för medlemmar ha en sluten grupp på Facebook. Där du ska kunna få, och dela med dig av, mer råd, tips, kunskap och verktyg. Här ska du också kunna be om hjälp i olika frågor. Du kanske söker en speciell kontakt? Du behöver en speciell expert? Du vill veta mer om ett evenemang? Du vill bjuda in medlemmarna till ett eget evenemang. Boost Clubs Facebooksida ska leva både före, under och efter träffarna.

16. Inspirationsbrev ca 10 ggr/år

Det kommer flöda av kunskap, erfarenheter och kompetens i och kring Academy of Excellence och Boost Club. Vi ser det som guld som behöver fångas upp och sättas på pränt. Därför kommer vi samla det mesta av det bästa som kommer upp både på Academy of Excellence och Boost Club. Delad glädje är dubbel glädje. Repetition är kunskapens moder. Bra tankar och inspirerande kunskap får inte försvinna. Därför kommer vi dela med oss av guldet i inspirationsbrevet ca 10 gånger per år. Där kommer vi också bjuda in till nya träffar, utbildningar och evenemang.

17. Möjlighet att fråga experter

När man som vi på Academy of Excellence har ett dremateam med några av Sveriges främsta experter och framgångsrika entreprenörer så måste det ju självklart utnyttjas. Samla tankar och frågor om det som du undrar över så lovar vi samla ihop dem och ställa dem till våra Boostgurus – vårt dreamteam av lärare, handledare och föreläsare. Den enda dumma frågan som finns är den som inte ställs. Vi lär av och med varandra. Och nyckeln till all utveckling är att vara nyfiken och fortsätta att ställa sig frågor. Svaren finns där ute och med största sannolikhet hos oss i och kretsen runt Academy of Excellence Boost Club.

18. Överraskningar

Livet är en ständigt pågående process. Företagande är en ständigt pågående process. Det tar aldrig slut. Så fort man tror att man kan någonting så kommer det en ny sanning som kullkastar allt det gamla. Därför lovar vi på Academy of Excellence Boost Club att alltid sträva efter att vara öppna och ständigt utvecklas. Och det gör vi bäst tillsammans med alla medlemmar och föreläsare. Det gör vi bäst med dig. Du är viktig. Håll i hatten, nu kör vi. Happy days ahead.

 

Prova-på-pris 990:- + moms.

Anmäl dig och läs mer här.

Vill du bli medlem så kostar det 19.900:-/år + moms

(Med reservation för eventuella ändringar och tillägg.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakta oss här så skickar vi mer information.

18 anledningar till varför du ska bli medlem i Boost Club:

Läs mer om innehållet under varje rubrik här intill.
1. Unikt affärsnätverk
2. Minst 10 träffar/år
3. Halvdagsmöten förmiddagar 8-12
4. Rejäl frukost
5. Deltagarlista
6. Expertföreläsningar
7. Workshops
8. Boostövningar
9. Powerteam
10. Affärspartners
11. Medlemmar som vill växa
12. Boost Buddy
13. Boost Book
14. Fika, dryck och tilltugg
15. Egen facebookgrupp
16. Inspirationsbrev ca 10 ggr/år
17. Fråga experterna
18. Överraskningar