Boost Club Excellence

Det utvecklande nätverket för entreprenörer, chefer och företagsledare

I Boost Club Excellence – Det utvecklande nätverket för entreprenörer, chefer & företagsledare träffas vi kontinuerligt, bygger relationer och hjälper varandra att växa ytterligare. Att driva företag är komplext och utmanande. Varje dag. På våra träffar ska kunna växa och känna sig trygg. På våra träffar tränar vi och hjälper varandra att hålla i sin plan och ta nästa steg.

Våra träffar leds av experter och vi arbetar i workshops kring olika ämnen inom ledarskap, mental träning, hållbarhet, tillväxt, gruppdynamik, och företagsbyggande. Vi delar erfarenheter och inspirerar varandra till att fortsätta utvecklas både som individer och ledare. Den som verkligen vill växa lär mest och bäst genom att vara generös och dela med sig av både tankar och erfarenheter. Det gör man på våra träffar.

Tänk vilken effekt du, ditt företag eller organisation får genom att kontinuerligt umgås med några av landets mest drivna entreprenörer, chefer och företagsledare. Stämningen som uppstår är fantastisk och det driv som skapas när vi träffas allihop är något som är svårt att beskriva.

 

Vill gå med i Boost Club Excellence?

Vill du växa, utvecklas och bygga hållbara affärsrelationer?
Kontakta oss här så skickar vi mer information.

Som medlem i Boost Club Excellence – Det utvecklande nätverket för chefer & företagsledare får du bland annat ta del av:
  • Vi träffas minst nio gånger per år och oftast förmiddagar mellan 08.00-11.30. Vi börjar med en härlig frukost ihop, fyller på med inspiration från någon föreläsare eller företagsledare som ger oss det senaste inom ledarskap, mental träning, digital kommunikation, hållbarhet, gruppdynamik eller olika trender och många andra intressanta områden. Vi jobbar sedan i olika grupper utifrån vilka utmaningar du har i din vardag som chef och företagsledare och bygger relationer som varar över tid.

Varmt välkommen att kontakta oss för att veta mer.