Club Excellence

Club Excellence – Det utvecklande nätverket för chefer & företagsledare

I Club Excellence- Det utvecklande nätverket för chefer & företagsledare träffas vi kontinuerligt, bygger relationer och hjälper varandra att växa ytterligare. Våra träffar leds av experter och vi arbetar i workshops kring olika ämnen inom ledarskap, mental träning, hållbarhet, tillväxt, gruppdynamik, och företagsbyggande. Vi delar erfarenheter och inspirerar varandra till att fortsätta utvecklas både som individer och ledare

Tänk vilken effekt du, ditt företag eller organisation får genom att kontinuerligt umgås med några av landets mest drivna chefer och företagsledare. Stämningen som uppstår är fantastisk och det driv som skapas när vi träffas allihop är något som är svårt att beskriva.

Vill gå med i Club Excellence?

Anmäl dig då via club@academyofexcellence.se så tar vi kontakt med dig.

Som medlem i Club Excellence – Det utvecklande nätverket för chefer & företagsledare får du bland annat ta del av:
  • Vi träffas minst nio gånger per år och oftast förmiddagar mellan 08.00-11.30. Vi börjar med en härlig frukost ihop, fyller på med inspiration från någon föreläsare eller företagsledare som ger oss det senaste inom ledarskap, mental träning, digital kommunikation, hållbarhet, gruppdynamik eller olika trender och många andra intressanta områden. Vi jobbar sedan i olika grupper utifrån vilka utmaningar du har i din vardag som chef och företagsledare och bygger relationer som varar över tid.

Varmt välkommen att kontakta oss för att veta mer.