City of Excellence

För kommuner med ambitioner

City of Excellence bygger till största delen på Academy of Excellence Tillväxtprogram – och skräddarsys för företagen i kommunen. Det här är vårt framgångsrika koncept för kommuner som har bestämt sig för att hjälpa sina lokala företag att växa.

Konceptet bygger på succén med Tillväxtprogrammet, som ger företagen nycklarna till tillväxt, framtagna i samarbete med några av Sveriges främsta superentreprenörer och företagsledare. Sveriges främsta experter och föreläsare hjälper företagarna att hitta de viktigaste insikterna och konkret kunskap inom de områden som är helt avgörande för tillväxt i sitt företag eller organisation. Vi har via kommuner runt om i hela Sverige utbildat lokala företag och skapat tillväxt som alla i kommunen vinner på. Kommunen, företagarna och invånarna är alla vinnare när de lokala företagen skapar tillväxt. Vill du veta hur din kommun också kan få denna möjlighet – kontakta Katarina eller Stefan som själva genomfört Tillväxtprogrammet som Näringslivschefer i sin kommun.

FRÅGOR OCH SVAR OM CITY OF EXCELLENCE

Hur gör jag för att få veta mer om City of Excellence?
Det är enkelt – kontakta oss via formuläret eller per mail till Katarina eller Stefan som ansvarar för City of Excellence.

Hur ser upplägget ut?
Vi utgår ifrån vårt Tillväxtprogram som varit framgångsrikt i andra kommuner och anpassar sedan om det finns speciella önskemål som vi behöver ta hänsyn till. Vi går igenom upplägget tillsammans med respektive kommun och innehållet bygger på att företagen i er kommun ska få den bästa möjliga tillväxten.

Vilka andra kommuner har valt City of Excellence?
Det berättar vi gärna när vi hörs. Varmt välkommen att höra av dig till oss.

Vad ingår om min kommun väljer att utbilda företagen genom City of Excellence?
Följande ingår normalt för företagen som går utbildningen:

  • Sveriges främsta tillväxtprogram för chefer och företagsledare som vill växa och nå mästarklass. Vi ses 4 timmar per vecka under 8 veckor och vid varje tillfälle jobbar vi med en av dessa 8 avgörande tillväxtnycklar. Sveriges främsta experter i handleder dig i respektive ämne.
  • Två Club Excellence After Workdär vi lyssnar till Sveriges främsta talare och bygger relationer med nya och redan kända chefer och företagsledare. Bubbel och tilltugg ingår.
  • Ett fantastiskt nätverk som hjälper dig och ditt företag eller organisation att växa.
  • Råd och stöd från våra experter inom olika områden. Fria rådgivningstimmar inom affärsjuridik, varumärken, försäljning, etc.
  • En individuell tillväxtplan för dig och ditt företag eller organisation.
  • Möjligheten att ta med dina egna utmaningar och få andras hjälp att lösa dem.
  • Inspiration i mängder och energi som nästan går att ta på!
  • Exklusiv tillgång till vårt nätverk ”Club Excellence” och vår stängda del på Facebook.

Vad kommer cheferna och företagsledarna att lära sig?
Hur de får företaget att skapa tillväxt och bli framgångsrika och genom det så skapas även tillväxt och arbetstillfällen i kommunen.

Vi har redan andra utbildningsleverantörer, vad gör vi?
Ni kan alltid ta ett förutsättningslöst möte med oss där vi berättar mer om vad vi gör och hur vi jobbat med hundratals företag med goda resultat. Ett citat vi är stolta över som kommer från en av de kommuner vi samarbetar med lyder så här:

”Det här är det bästa initiativet vi har tagit – sedan vi startade näringslivsbolaget 1986.”

Är du redo att ta nästa steg?

[contact-form-7 404 "Not Found"]